لمقادير نصف كيلو دبابيس فراخ- فلفل اخضر بارد او حار حسب الرغبه -2بصله كبيره-ملح -فلفل-مكعب ماجى-وبهارات الفراخ الطريقهنغسل الدبابيس كويس وننقعها شويه فى الخل علشان الظفاره وبعدين نضع الدبابيس فى الحله ونقطع عليها البصل والفلفل الاخضر والتوابل الملح والفلفل ومكعب الماجى ونشواحه على النار ونقلبها كويس لحد المايه بتعتها ما تنشف بعد كده نضع عليها المياه لحد لما تغطى الدبابيس ونسبها لحد لما تستوى وطبعا مانسبهاش لحد لما تنشف لزم يكون فيها الصوص البصل والفلفل فيه حبه مياه لان الصوص هو احلى حاجه فيها و الف هنا وشفا لاخواتى